Uw taalkeuze:   nl   gb
'Achter iedere steen waar je over struikelt, ligt een enorme schat'

Advisering

Een van onze belangrijkste bezigheden is u als ondernemer te helpen en te begeleiden bij (complexe) uiteenlopende vraagstukken. Het geheel van fiscale regels en wetten maken het voor een ondernemer soms lastig en onoverzichtelijk, een betrouwbaar en vakkundig adviseur kan u hierbij helpen. Bij Van Dongen Advies begrijpen wij dit maar al te goed. Wij treden zowel gevraagd als ongevraagd op als vakkundig adviseur, waarbij wij ons volledig focussen op alle facetten van het ondernemerschap, zowel op korte als op de langere termijn. Wij zijn aangesloten bij de vakorganisaties RB (Register Belastingadviseurs) en Fiscount, een organisatie van fiscaal specialisten en juristen. Op die manier kunnen wij altijd een beroep op hen uitoefenen om u te helpen bij de complexere vraagstukken. Zo zijn wij klein en persoonlijk, maar reikt onze deskundigheid verder dan de kantoormuren. Enkele voorbeelden waar wij u graag bij helpen:
          Van Dongen Advies geeft advies op maat

√          Begeleiding van startende ondernemers

√          Financieringsvraagstukken

√          Advisering bij fusie of overname

√          Begeleiding koop of verkoop van de onderneming

√          Juridische advisering

√          Bedrijfsbeëindiging

√          Reorganisaties
 

Van Dongen Advies is uw sparringpartner, uw allround vertrouwenspersoon. Wij denken graag met u mee en geven advies dat is toegespitst op uw situatie, simpelweg omdat geen enkele ondernemer hetzelfde is.
 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend  en persoonlijk adviesgesprek.

 

Site van Fiscount   
Van Dongen Advies is aangesloten bij Fiscount en RB