Uw taalkeuze:   nl   gb
'Zo kunt u zich focussen op datgene waar u goed in bent: Ondernemen'

De financiële administratie vormt de basis van uw onderneming, maar brengt vaak veel werk met zich mee. Werk waar u niet op zit te wachten, omdat u uw kostbare tijd liever in datgene wilt steken waar u goed in bent: Ondernemen. De Nederlandse wet- en regelgeving maakt de administratie er bovendien niet gemakkelijker op. Een jaaroverzicht is al gauw niet meer voldoende.
  Uw financieel adviseur

Van Dongen Advies is specialist op het gebied van administratieve dienstverlening in de breedste zin en vindt het juist een uitdaging om uw complete administratie zo goed mogelijk in te richten, te verzorgen en u te ondersteunen in datgene waar u vragen over heeft. Of u nu een onderneming start of een bestaande onderneming heeft, wij nemen u graag het administratieve werk uit handen. Of adviseren u juist hoe u uw administratie moet automatiseren.
 

Wij bieden u de mogelijkheid om de volledige administratie uit te besteden. Wilt u slechts specifieke werkzaamheden uitbesteden, ook dan bent u bij Van Dongen Advies aan het goede adres.