Uw taalkeuze:   nl   gb
'Verandering biedt kansen'

Klant worden

Ondernemer? Startend of al langere tijd actief? U wilt klant worden bij Van Dongen Advies?
Wij heten u van harte welkom!
   

Startende ondernemer
Heeft u plannen om voor uzelf te beginnen? Bent u recentelijk uw eigen onderneming gestart? Bent u klein of middelgroot? Of deed u uw financiële administratie of boekhouding voorheen zelf, maar wilt u dit uit gaan besteden om welke reden dan ook? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn en leggen deze desgewenst naast uw situatie, zodat wij u een passend eerste advies kunnen geven.
 

Overstappen van accountant of boekhouder?
Bent u ontevreden over uw zorgverzekering of energieleverancier dan is de kans groot dat u overstapt naar een andere aanbieder. Maar bent u ontevreden over uw boekhouder of accountant, dan is een overstap vaak niet zo vanzelfsprekend. Uw boekhouder of accountant beschikt over veel persoonlijke informatie die u niet zomaar iedereen toevertrouwt. Bij ondernemers speelt doorgaans de twijfel op bij de gedachte een jarenlange vertrouwensband te stoppen en een nieuwe op te moeten zetten. Logisch, maar is dit wel het beste voor uw onderneming?

Wij geloven in het gezegde: Bij twijfel niet inhalen. Daarom voeren wij ook altijd eerst een kennismakingsgesprek waarin wij, naast ons aanbod en uw situatie, kijken of er vanuit beide richtingen een ‘klik’ is. Wij willen voor u de vertrouwenspartner zijn en daar is een wederzijds goed gevoel voor nodig. Klikt het tijdens dit eerste gesprek, dan zorgen wij ervoor dat de overstap u zo min mogelijk moeite kost en snel geregeld is. Hoe? Wij regelen alles:
 

→          U ontvangt van ons een voorbeeldbrief waarmee u schriftelijk kunt opzeggen bij uw huidige adviseur.

→          Wij vragen alle voor ons noodzakelijke gegevens bij uw huidige adviseur op, zodat een overstap voor u vlekkeloos verloopt.

→          Eventuele overstapkosten zijn voor onze rekening, evenals werkzaamheden welke wij eventueel over moeten doen.

→          Wij zorgen ervoor (indien van toepassing) dat uw werknemers tijdig hun loonstroken krijgen, zodat u daar geen vragen over zult krijgen.

→          Wij vragen uitstel aan voor de fiscale aangiften. Zo loopt u geen risico dat de belastingdienst u aanmaant voor niet gedane aangiften.