Uw taalkeuze:   nl   gb
'Altijd en overal up to date, wel zo inzichtelijk'

Online diensten

Automatisering wordt  steeds belangrijker en daarbij neemt de vraag naar transparante cijfers toe. Voor u als klant is het vaak prettig om overzicht te houden en mee te kunnen kijken met uw adviseur. Van Dongen Advies snapt dit maar al te goed en heeft haar dienstverlening daarom uitgebreid met online diensten. 
 

Boekhouding
Voor het online boekhouden werken wij afhankelijk van uw wens met diverse web-applicaties, waaronder Exact Online, Reeleezee, Yob, Yuki. Ook als u nog niet online werkt, kunnen wij u adviseren in de keuze voor een programma.
 

Loonverwerking
Ook wanneer u de loonadministratie bij ons laat doen, kunt u indien gewenst online de periodieke gegevens aanleveren. Wij helpen u graag met de mogelijkheden die er voor u zijn om de loonadministratie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
 

Klantenportaal
Bij Van Dongen Advies maken wij gebruik een klantenportaal, dit is een digitaal loket voor de communicatie tussen Van Dongen Advies en haar klanten. Hierbij is het mogelijk in het formaat Standard Business Reporting,  jaarrekeningen, aangiftes en kredietinformatie te produceren en deze vervolgens met een digitale handtekening van de ondernemer aan te leveren bij de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, het CBS en de Nederlandse banken. De hiervoor beschreven services zijn in te delen in een "aangifte service", een "jaarrekening service" en het "elektronisch klantdossier".
 

Aangifte Service
Met de Aangifte Service is het mogelijk om op een veilige manier uw aangiftes te versturen, vervolgens kunt u deze aangiftes controleren en digitaal ondertekenen, waarna ze doorgestuurd worden naar de belastingdienst. Het geheel wordt ondersteund met workflow en e-mail notificatie. Door op "bekijken" te klikken, kan de ingediende aangifte worden bekeken. Tevens wordt binnen het aangiftescherm de zogenaamde "audit trail" getoond in het logboek.


Jaarrekening Service
De Jaarrekening Service werkt nagenoeg hetzelfde als de Aangifte Service. Het doel van de "jaarrekening service" is het veilig versturen van uw te deponeren jaarstukken. Ook hierbij geldt dat u de jaarrekeningen kunt inzien en digitaal kan ondertekenen zodat ze vervolgens automatisch doorgestuurd worden naar de Kamer van Koophandel en de bank.
  

Elektronisch klantdossier
Met het elektronisch klantdossier is het voor u mogelijk om op een veilige wijze documenten uit te wisselen met Van Dongen Advies en vice versa. Alle informatie wordt dus centraal opgeslagen en is voor u raadpleegbaar via het klantenportaal. Het kwijtraken van informatie is hierbij onmogelijk, dit verzekeren wij u.