Uw taalkeuze:   nl   gb
'Alles staat of valt met goed personeel'

Salarisadministratie

Als ondernemer weet u het maar al te goed: Het succes van een onderneming staat of valt met goed personeel. Personeel dat zich thuis voelt in de onderneming en dat zich bovenal inzet om goede prestaties te leveren in ruil voor goede arbeidsvoorwaarden. Bij deze arbeidsvoorwaarden komen vele onderwerpen aan bod, waarbij actuele kennis en ervaring op dit gebied geen overbodige luxe zijn. Dit maakt de salarisadministratie een tijdrovende en kostbare bezigheid.
    

Binnen Van Dongen Advies hebben wij een specifieke afdeling voor de salarisadministratie. Wij nemen dan ook graag uw salarisadministratie uit handen, zodat u hiermee kostbare tijd bespaart en zich kan focussen op datgene waar u goed in bent: Ondernemen.
 

Of het nu gaat om het aanmelden van nieuw personeel bij instanties, vragen rondom ziekte en verzuim, helderheid rondom kosten van werknemers, ontslagregelingen of andere arbeidsrechtelijke vraagstukken:  Van Dongen Advies voorziet u graag van de juiste informatie en service en verzorgt desgewenst uw gehele salarisadministratie. Van Dongen Advies is uw adviesbureau voor Onderneming & Personeel.